Wie zijn wij

WIE ZIJN WE

We zijn een team jonge en gedreven veiligheidskundigen. In ons team werken verschillende disciplines om vanuit elke hoek een totale helikopter view te kunnen bieden.

Innovatief

WAT DOEN WE

Wat doen we eigenlijk niet? Van gesprekspartner tot uitvoerder, van projectmanaging tot beveiligingen. Wij zijn ervan overtuigd dat je moet kunnen bieden wat de klant nodig heeft!

Doelgericht

HOE WERKEN WE

Onze unieke manier van werken stelt ons team in staat altijd bereikbaar te zijn voor iedereen. Teams werken vanuit verschillende locaties aan uw project of opdracht.

INTEGRALE PROBLEMEN. VEREISEN DE JUISTE AANPAK.

Elke aanpak vereist een dienst op maat en is vaak te herleiden naar onze kernactiviteiten

Safety & Securit (gespreks)-partner  Gesprekspartner

Projectbegeleiding  Projectmanagement

Beveiliging & Bewaking  Beveiliging & Bewaking

Arbo & Veiligheid  Health & Safety

Procesbegeleiding in de veiligheidsketen  Procesmanagement

Innovatieve automatisering  Automatisering & Techniek

HEEFT U VRAGEN OF INTERESSE IN EEN KORT GESPREK?

Internationaal

INTERNATIONAAL

Onze focus ligt op Nederland maar daarbuiten ligt nog veel meer kennis. Wij halen die kennis ons bedrijf in waar wij u van laten profiteren!

Partnerschap

PARTNERSCHAP

Wij zijn geen leverancier, adviesbureau of uitzendorganisatie maar uw partner. Meedenken en doen is een basisprincipe in onze organisatie.

Kwaliteit

KWALITEIT

Expertise en kwaliteit waar u op kunt bouwen. Integrale problemen vereisen een gezamenlijke aanpak in de juiste richting.

MISSIE & VISIE

De Nederlandse samenleving wordt in hoog tempo complexer. Ondernemers, overheid en burgers hebben te maken met ingewikkelde vraagstukken die vaak om serieuze kennis, competenties en netwerken vragen. Veiligheidszaken ondersteunt alle partijen bij het vinden van duurzame en realistische antwoorden vanuit de overtuiging dat samenwerken en kennis delen tot de beste oplossingen leiden. Omdat we permanent in meerdere omgevingen en op verschillende niveaus van beleid tot uitvoering – actief zijn, beschikken we ook daadwerkelijk over een schat aan kennis en ervaring.

De mensen van Veiligheidszaken helpen, coachen, adviseren, voeren uit, ondersteunen en lossen op. Niet alleen vol passie en betrokkenheid, maar ook nuchter, verantwoordelijk en onafhankelijk. We zijn altijd gericht op de ‘ander leren’ in plaats van hem ‘te geven’. Veiligheidszaken is gespecialiseerd in het opzetten, begeleiden en uitvoeren van safety & security projecten en programma’s die het veiligheidsgevoel in winkel- en horecagebieden, bedrijventerreinen en buurten kwalitatief verbeteren. Zie onze diensten voor een compleet en specifiek aanbod om ons als partner te hebben in uw veiligheidsketen.